FINESTRES I PORTES DE PVC SUMUM


Les nostres finestres i portes de PVC compleixen els seus requisits de funcionalitat, equipament i disseny. A més, el seu excel·lent aïllament tèrmic augmenta la comoditat. La bona relació qualitat-preu de la nostra àmplia gamma de finestres de PVC li resultarà tan convincent com la seva moderna facilitat de maneig i l'escàs esforç de manteniment que requereix. Amb les nostres exclusives superfícies satinades i gravades, les seves finestres tindran un excel·lent aspecte i un tacte molt agradable.

PROTECCIÓ TÈRMICA I ESTALVI DE CALEFACCIÓ

Un bon aïllament redueix la despesa en calefacció a l'hivern i protegeix de la calor a l'estiu. Les nostres finestres es caracteritzen per les modernes propietats aïllants de les seves vidres i per l'excel·lent aïllament que ofereixen els seus marcs.

PROTECCIÓ SOLAR I TÈRMICA

Els vidres de protecció solar de SUMUM prevenen l'escalfament excessiu a l'interior, ja que l'energia que incideix sobre vidre exterior s'absorbeix o es reflecteix en la seva major part, i així no penetra a l'habitació.

HERMÈTICS A LA PLUJA I AL VENT

Les finestres i les portes d'entrada han de resistir les inclemències atmosfèriques i els efectes de la intempèrie. La protecció contra el vent, les tempestes i la pluja exigeix ​​una construcció fiable, connexions a obra garantitzades i un muntatge professional. 

AÏLLAMENT ACÚSTIC

Les finestres Sumum proporcionen un òptim aïllament acústic gràcies als seus excel·lents perfils, els seus vidres aïllants i les seves connexions professionals a obra. 

PROTECCIÓ ANTIRROBO

Sentir-se segur és tranquil·litzant. Les finestres Sumum impedeixen l'apalancament del full de la finestra. L'equipament de seguretat dels ferratges de la marca Roto, instal.lats a les nostres finestres, donen un plus extra de seguretat i el nivell més alt de seguretat del mercat.


FINESTRES I OBERTURES


ABATIBLES


MALLORQUINES

CORREDERES


OSCILOBATENTS


PRACTICABLES


PORTES DE SEGURETAT


NECESSITES UN PRESSUPOST?

Truca'ns o envia un correu electrònic i et farem un pressupost amb estudi tècnic sense cap compromís

TEL: 972 262 661                                                                                          info@tancamentsolot.com